Francisco del Rio

Formació

Francesc del Rio va ser un nen tímid, que trobà en l’art la seva manera d’expressar-se. Amb 16 anys reproduí, amb figuretes fetes de filferro, tots els passos de les confraries de la Setmana Santa de Girona. Sense gaires precedents artístics en la família, es va veure obligat a estudiar per a ser Ajudant Tècnic Sanitari (ATS), per imposició de la seva mare, abans de poder estudiar Belles Arts. Tot i que el seu desig de viure del seu art no s’ha complit, no ha deixat mai d’intentar-ho, buscant sempre la innovació en la temàtica i en l’ús dels materials.

Exposicions
Exposicions col·lectives
  • 2013 · Exposició itinerant “Jo també pinto”, organitzada pel Museu de l’Art Brut al Centre Cultural Albareda i al Palau de Mar (Departament de Benestar i Família), Barcelona.
  • 2013. Cercle Artístic Sant Lluc, Barcelona.
  • 2013. Exposició itinerant “Jo també pinto”, organitzada pel Museu de l’Art Brut al Centre Cultural Albareda i al Palau de Mar (Departament de Benestar i Família), Barcelona.
  • 2012. Cercle Artístic de Sant Lluc, Barcelona.
  • 2008. Cercle Artístic de Sant Lluc, Barcelona.
  • “Concurs Sanvicens” i exposició d’obres 2001, 2002 i 2004.
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
Obres en el fons d'art

Living Museum Barcelona Sant Pere Claver · Fundació Serveis Socials Grup Sant Pere Claver · Entitats amb compromís social