Jordi Serra
Email: jordiserra17@gmail.com

Formació

Diplomat en turisme per la Universitat de Vic. De formació autodidacta, els seus inicis en les arts plàstiques van estar en l’action painting i el dripping (projectar pintura sobre la tela). Posteriorment, interessat per l'obra de Manuel Millares s’inicia en l'art matèric. El 2011 inicia un curs de dibuix i pintura a la "Farinera", Vic


Publicacions

Coautor, amb el poeta Dani Ferré, del llibre il·lustrat de poesia i pintura “Colze amb colze” (Autoedició, 2012).

Exposicions
Exposicions individuals
  • 2012. Sala Buxaderas-Grau, Tona. Barcelona.
  • 2010. Església de Sant Joan Degollat, Cervera. Lleida.
Exposicions col·lectives
  • 2013. Exposició itinerant “Jo també pinto”, organitzada pel Museu de l’Art Brut al Centre Cultural Albareda i al Palau de Mar (Departament de Benestar i Família), Barcelona.
  • 2012. Marató de TV3 “Poesia-Pintura” per als transplantaments. L’exposició recorre el Parc Taulí, Premià de Mar, Barcelona i Sant Hipòlit, entre d'altres.
  • 2011. Associació d'artistes "Encenalls", Taradell, Barcelona.
  • 2011. “Parelles Artístiques”: Jordi Serra-Joan Peirón, organitzada per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona l’exposició es va inaugurar a Vic i va recórrer altres ciutats de Catalunya.
  • 2010. “Parelles Artístiques”: Jordi Serra-Bernadette Fontsere, organitzada per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona l’exposició es va inaugurar al Col·legi de Metges de Barcelona i va recórrer altres ciutats de Catalunya.
  • 2009. “Parelles Artístiques”: Jordi Serra-Isa Basset. Organitzada per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona l’exposició es va inaugurar a Vic i va recórrer altres ciutats de Catalunya.
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
Obres en el fons d'art
Altres obres de l'artista

Living Museum Barcelona Sant Pere Claver · Fundació Serveis Socials Grup Sant Pere Claver · Entitats amb compromís social